OKIN Facility BG

За нас

ОКИН ФАСИЛИТИ е международен доставчик на услуги, контролирани от данни и системи в областта на интегрирания фасилити мениджмънт. Компанията е създадена през 1993 г. и оперира в Централна и Източна Европа (Чехия, Словакия, Полша, Румъния, България и Украйна). Широката гама от услуги се предоставят и контролират с помощта на иновативни софтуерни решения и устройства, които се разработват вътрешно в компанията. Компанията използва и управлява собствена HekpDesk система, която позволява постоянна комуникация със своите клиенти. В областта на техническата поддръжка ОКИН ФАСИЛИТИ разработва собствено приложение Drive, което дава възможност за постоянен мониторинг на всички технически дейности, които протичат в компанията. ОКИН ФАСИЛИТИ постоянно подобрява качеството на доставяните услуги, като предлага голям набор от иновативни решения, придобити чрез дългогодишния си офис и членство в European Customer Synergy S.A. alliance.

Европейски решения за взискателни клиенти

ОКИН ФАСИЛИТИ е член на European Customer Synergy S.A. (ECS), алианс от Фасилити Мениджмънт компании, опериращи в 41 държави в Европа. ECS предоставя пълен набор от технически услуги, услуги по поддръжка на хигиената и офис средата, административни услуги както и цялостни решения за интегрирани дейностти по поддръжка.

Чрез своята локална експертиза и висококачествени технологии, ECS изготвя най-подходящия пакет от услуги за нашите клиенти на територията на цяла Европа.

Услуги

Разнообразието от услуги се основава на високото ниво на експертност и професионален подход. Постоянното развиване на иновации ни позволява да предложим най-ефективните и модерни решения на нашите клиенти.

Благодарение на нашите обширни познания в сферата на фасилити мениджмънт услугите, както и на база на нашия опит, имаме възможност да предложим на нашите клиенти идеална комбинациия от поддържащи услуги за сферата, в която оперират. Ние предлагаме услуги за производствени предприятия, логистични зони, финансови институции, офис сгради, търговски площи, здравни институции и др.

Нашите услуги Свържете се с нас

Още новини

Certificates – About Us

DRIVE! – About Us

Вижте повече

ОКИН ФАСИЛИТИ притежава Drive!

Усъвършенствана система за управление на задачи в реално време

Вижте повече
Facebook LinkdIn Email